Rólunk

Cégünk, a HB KER-TRANS KFT. családi kisvállalkozásként működik Vásárosnaményi székhellyel. 2009-ben kezdtük el az édesipari termékek, fő profiljaként a babapiskóta majd később pedig az ostyafélék (nápolyi) gyártását egy kis üzemben 4 fős létszámmal. A gyártásban akkor még kézzel zsíroztuk és liszteztük a tálcákat a sütéshez, úgy, mint ahogy otthon nagymamáink is teszik. Az elmúlt években pályázati lehetőségeknek köszönhetően, olasz technológiával működő babapiskóta gyártó géppel dolgozva kezdtük el nagyipari tevékenységünket, ezzel garantálva a jó minőséget, szép formát és a nagy volumenű produktivitást. (termelő kapacitásunk eléri az 1.500.000 – 2.000.000 csomag/éves mennyiséget).

 

A technológia fejlettségnek köszönhetően, igazán innovatív lehetőségeket is képesek vagyunk megvalósítani, a különböző vevői igényekkel ellátott piacon. (Akár piskóta tallérról vagy más differenciatermékről is legyen szó).

Cégünk megfelel az IFS Food Version 6, April 2014 rendszerszabvány követelményeinek, így biztosítva van termékeink számára a pontos és gyors nyomonkövetés, amiben a Magyar Élelmiszerkönyv előírásait és irányelveit követjük.

Hagyományos, magyar receptura szerint többségében magyar alapanyagokból gyártjuk a babapiskótát, ahol az alapanyag beszállítók minőségi tanúsítvánnyal látnak el minket és rendelkeznek, megfelelő szintű minőségügyi- és minőség biztosítási politikával és rendszerrel.

A termékünk már jelen van a piacon, több multinacionális hálózatokban is megvásárolható, többek között saját márkás termékenként.

2016-ban az a gondolatunk támadt, hogy működésünket a sütőipar irányának megfelelően, sütemények elkészítésével bővítenénk ki. Elindítottuk termelésünket a töltött sütemények, teasütemények, omlós sütemények felé, többféle íz világot kipróbálva. Termékkatalógusunkból tájékozódhatnak a lehetséges ízesítésekről, formákról, és kiszerelésekről.

Honlapunkon minden olyan információt megtalálnak, ami által megismerhetik világunkat, foglalkozásunkat, és termékeinket. Hisz fő mozgatórugónk az, hogy alkothassunk.

 Hajdu Enikő
Tulajdonos

„Az alkotás folyamata szakadatlan munka: állandó sikertelen kísérletezés; megdöntik, valamennyi alkotó erőfeszítéseit és csak nagy ritkán váltja fel őket rövid ideig tartó siker. Ez a siker olyan, mint az arany morzsája az átmosott homok tonnái után.”

Pavel Szergejevics Alekszandrov